skip to Main Content
Binnenwanden en units speciaal voor industrieel gebruik

In productie- en opslagruimtes is flexibiliteit vaak erg belangrijk. Sepawand wordt regelmatig ingeschakeld om een passende oplossing te bedenken voor de indeling van productie- en opslagruimtes. Daarbij is het belangrijk dat een voorziening wordt gecreerd waarin mensen in een beheerste omgeving, beschermd tegen kou, geluid en gevaarlijke stoffen veilig kunnen werken. Voorbeelden hiervan zijn sorteercabines, kantines of een kantoorruimte.

Robuuste binnenwanden en prefab units

De binnenwanden en prefab units van Sepawand voor industrieel gebruik zijn voorzien van robuust stalen of aluminium frame. Hierdoor kunnen de wanden tot maar liefst 12 meter hoogte opgebouwd worden. De beplating van de wanden is in diverse uitvoeringen leverbaar, waaronder bijvoorbeeld gemelamineerd spaanplaat of staal. Ook toepassingen van glas zijn mogelijk, zodat u eenvoudig overzicht kunt houden en controles kunt uitvoeren.

Volledige unit binnen enkele dagen geplaatst

De prefab units van Sepawand zijn in slechts enkele dagen te plaatsen en kunnen door Sepawand desgewenst ook voorzien worden van verlichting, elektriciteit, verwarming en luchtbehandeling. Deze prefab units worden onder andere toegepast als fabriekskantoor (dichtbij de productie), kantine, test-/meetruimte of magazijn. Sepawand biedt u een totaalconcept, afgestemd op uw behoeften en wensen.

Daarom Sepawand
  • Flexibele indeling
  • Grote vrijheid in materialen, kleuren en dessins
  • Hoogwaardig en duurzaam materiaalgebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Kant en klare oplevering (nabewerking zoals schilderen, spuiten of behangen is niet nodig)
Sepawand

De partner voor verplaatsbare binnenwanden

Sepawand is de partner voor verplaatsbare systeemwanden. Sepawand behoort tot de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden en prefab units in Nederland.

Referenties
Neem contact op
Nijverheidsweg 23
7442 CH Nijverdal
0548 63 63 00
Back To Top