skip to Main Content
Binnenwanden voor elke ruimte

Onderwijsgebouwen staan bekend om het intensieve en flexibele gebruik ervan. Wisselingen van lesprogramma’s en gevarieerde groepsgroottes leiden vaak tot nieuwe ruimtebehoeftes. Daarnaast moet een vervanging of verbouwing snel uitvoerbaar zijn. De verplaatsbare binnenwanden van Sepawand zijn bijzonder geschikt voor toepassing in onderwijsgebouwen, waaronder kantines, leslokalen, vergaderruimtes, sporthallen, kleedruimtes.

Een prettige omgeving draagt bij aan de motivatie en sfeer in het gebouw. De binnenwanden van Sepawand bieden eindeloze mogelijkheden voor het verfraaien van de ruimte. De wanden zijn in diverse uitvoeringen en in nagenoeg iedere gewenste uitstraling leverbaar, afgestemd op het gebruik van de ruimte. In een lesruimte van biologie kunt u bijvoorbeeld afbeeldingen van de natuur toepassen, bij geschiedenis laat u de periode van Grieken en Romeinen op de binnenwanden tot leven komen. De binnenwanden van Sepawand kunnen worden voorzien van whiteboards en bulletinboards, en gecombineerd worden met kluisjes en kasten.

Daarom Sepawand
  • Flexibele indeling
  • Grote vrijheid in materialen, kleuren en dessins
  • Hoogwaardig en duurzaam materiaalgebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Kant en klare oplevering (nabewerking zoals schilderen, spuiten of behangen is niet nodig)
Sepawand

De partner voor verplaatsbare binnenwanden

Sepawand is de partner voor verplaatsbare systeemwanden. Sepawand behoort tot de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden en prefab units in Nederland.

Referenties
Neem contact op
Nijverheidsweg 23
7442 CH Nijverdal
0548 63 63 00
Back To Top