skip to Main Content
Sepawand besteedt zorg aan uw ruimte

Binnen zorginstellingen komt een grote diversiteit aan disciplines voor en gelden vaak hele specifieke eisen voor de indeling van ruimtes en het materiaalgebruik van de binnenwanden. De wanden in bijvoorbeeld een röntgenruimte zijn voorzien van lood en bij de indeling van wacht- en behandelruimtes wordt extra aandacht besteed aan een logische routing. Bovendien is hygiëne in zorginstellingen extra belangrijk; wanden moeten eenvoudig en goed gereinigd kunnen worden.  

De binnenwanden van Sepawand zijn snel en nagenoeg stofvrij te monteren of aan te passen aan veranderde omstandigheden. Hygiëne is erg belangrijk; alle wanden zijn eenvoudig te reinigen en onderhoudsarm. Ondanks de vaak hoge eisen die aan de wanden worden gesteld, is Sepawand zeer goed in staat om naast een functionele ook een hele mooie wand te realiseren, een wand met uitstraling. De wanden zijn in diverse uitvoeringen en in nagenoeg iedere gewenste uitstraling leverbaar. Wie zegt dat functioneel saai moet zijn?

Daarom Sepawand
  • Flexibele indeling
  • Grote vrijheid in materialen, kleuren en dessins
  • Hoogwaardig en duurzaam materiaalgebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Kant en klare oplevering (nabewerking zoals schilderen, spuiten of behangen is niet nodig)
Projecten
Sepawand

De partner voor verplaatsbare binnenwanden

Sepawand is de partner voor verplaatsbare systeemwanden. Sepawand behoort tot de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden en prefab units in Nederland.

Referenties
Neem contact op
Nijverheidsweg 23
7442 CH Nijverdal
0548 63 63 00
Back To Top