skip to Main Content
De mogelijkheden van maatwerk binnenwanden bij Sepawand

Iedere ontwerpopdracht is uniek. Sepawand ondersteunt u bij het vinden van de beste oplossing. Wat dacht u van een binnenwand speciaal bekleed voor úw bedrijf? Een unieke foto verwerkt in de wand of het combineren van maatwerkmeubilair met een binnenwand? Uw binnenwanden worden naar wens uitgewerkt en uniek voor uw bedrijf of situatie geproduceerd. 

Neem de vrijheid en daag ons uit

Wanneer de basisproducten niet kunnen voldoen aan de gestelde esthetische en/of technische wensen, leggen wij graag de mogelijkheden van maatwerk aan u voor. Denk hierbij aan het combineren van materialen in verschillende afmetingen of het combineren van maatwerkmeubilair met scheidingswanden. De vrijheid voor uw interieurontwerp moet niet beperkt worden door een basis productassortiment. Sepawand gaat verder, neem de vrijheid en daag ons uit.

Sepawand biedt de kennis en de mogelijkheden voor maatwerk

Sepawand heeft inmiddels 40 jaar ervaring met het produceren en monteren van verplaatsbare binnenwanden. Innoveren doet Sepawand samen met haar klanten. Dit resulteert in unieke projecten en nieuwe producten. Uw creativiteit, onze kennis en volledig CNC-gestuurde productiefaciliteit maken het mogelijk.

Subsidie mogelijkheden!

Het Ministerie van L&W onderschrijft de duurzaamheid en circulariteit van de Sepawand producten en maakt via twee investeringsregelingen het investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen extra aantrekkelijk.

Op de aanschaf van deze producten is zowel de Milieu investeringsaftrek (MIA, netto financieel voordeel 6,75 %) als Vrije Afschrijving Milieu-investeringen (Vamil, netto financieel voordeel in 2020 nog eens aanvullend 3,30 %). Dus uw netto voordeel (na belasting) bedraagt 10,05 % van deze opdracht.

Uw Sepawand adviseur kan u hierin desgewenst verder adviseren.

Terugnamegarantie

Aan het eind van de levensduur garandeert Sepawand de producten desgewenst, tegen de dan geldende verwijderingsbijdrage in te nemen waarbij de producten zullen worden hergebruikt of worden gerecycled tot grondstoffen voor nieuwe wandsystemen in haar eigen ontwikkelde recyclingstraat voor scheidingswanden.

Meer weten over de maatwerkoplossingen van Sepawand?

Meer weten? Vul hier uw contactgegevens in en we bellen u gauw mogelijk voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. U kunt ons ook bellen, we zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 0548 63 63 00. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook, info@sepawand.nl.

Daarom Sepawand
  • Flexibele indeling
  • Grote vrijheid in materialen, kleuren en dessins
  • Hoogwaardig en duurzaam materiaalgebruik
  • Onderhoudsvrij
  • Kant en klare oplevering (nabewerking zoals schilderen, spuiten of behangen is niet nodig)
Sepawand

De partner voor verplaatsbare binnenwanden

Sepawand is de partner voor verplaatsbare systeemwanden. Sepawand behoort tot de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden en prefab units in Nederland.

Referenties
Neem contact op
Nijverheidsweg 23
7442 CH Nijverdal
0548 63 63 00
Back To Top