Maatwerk

De mogelijkheden van maatwerk
binnenwanden

Iedere ontwerpopdracht is uniek. Sepawand ondersteunt u bij het vinden van de beste oplossing. Wat dacht u van een binnenwand speciaal bekleed voor úw bedrijf?

Een unieke foto verwerkt in de wand of het combineren van maatwerkmeubilair met een binnenwand? Uw binnenwanden worden naar wens uitgewerkt en uniek voor uw bedrijf of situatie geproduceerd. Geen groothandel-principe met onderdelen in vaste kleur en afmeting maar maatwerk voor speciaal voor u gemaakt.

Beste oplossing voor uw project

Wanneer de basisproducten niet kunnen voldoen aan de gestelde esthetische en/of technische wensen, leggen wij graag de mogelijkheden van maatwerk aan u voor. Denk hierbij aan het combineren van materialen in verschillende afmetingen of het combineren van maatwerkmeubilair met scheidingswanden. De vrijheid voor uw interieurontwerp mag niet beperkt worden door een basis productassortiment. Wij helpen u verder. Dat is de wandenservice van Sepawand!

Samenwerken

Een complete nieuwe inrichting? Wij werken optimaal samen met andere partijen, zoals installateurs en interieur inrichters. Ook als u voor al uw werkzaamheden één aanspreekpunt wilt, kunnen wij deze rol vervullen.

Terugnamegarantie

Sepawand garandeert desgewenst, de producten tegen de dan geldende verwijderingsbijdrage in te nemen waarbij de materialen zullen worden hergebruikt of worden gerecycled tot grondstoffen voor nieuwe wandsystemen in haar eigen ontwikkelde recyclingstraat voor scheidingswanden.

Innovatie

Sepawand heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring met het produceren en monteren van verplaatsbare binnenwanden. Innoveren doet Sepawand samen met haar klanten. Dit resulteert in unieke projecten en nieuwe producten. Uw creativiteit en onze kennis maken het mogelijk.

Meer weten over de maatwerkoplossingen van Sepawand?

Meer weten? Vul hier uw contactgegevens in en we bellen u gauw mogelijk voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. U kunt ons ook bellen, we zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar op 0548 63 63 00. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook, info@sepawand.nl.

Daarom Sepawand