Systeemwanden

Verplaatsbare systeemwanden

Duurzaam, tijdloos en modern. Dat zijn de systeemwanden van Sepawand. In elke omgeving toe te passen. In de zorg, onderwijs, kantoor en industrie, overal kunt u onze wanden tegenkomen.

Van grote nieuwbouwprojecten tot kleine verbouwingen, voor alles hebben wij met ons systeem een oplossing. Een flexibel systeem dat al meer dan 50 jaar zijn waarde bewijst en waarmee u nu en in de toekomst alle kanten op kunt. Elke wand is geschikt om op een later moment hergebruikt te worden. Door de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van afwerking, gaat de wand moeiteloos met de tijd mee en voldoet deze altijd aan de actuele behoefte.

Flexibele oplossingen

Omdat je nu nog niet weet hoe de toekomst eruit ziet, wil je ook bij de inrichting van kantoor, school, bedrijfsruimte of zorginstelling flexibel zijn.

Diversiteit wanden

Met een respectabele historie van ruim vijfenveertig jaar is een breed scala aan producten ontstaan. Voor iedere gewenste uitstraling, prestatie of budget is er een mogelijkheid. Van een eenvoudige ruimteverdeler tot een esthetische wand met hoge akoestische waarde, alles is realiseerbaar met de systeemwanden van Sepawand. Het overgrote deel van de wandsystemen is integraal uitwisselbaar waardoor er eindeloos gecombineerd kan worden. Door de modulaire opbouw is een aanpassing aan den indeling eenvoudig te realiseren.

Dichte systeemwanden geven maximaal privacy en uitstekende prestaties op het gebied van geluid. Dichte wanden zijn er in verschillende uitvoeringsniveaus. Met zichtbare bevestigingsprofielen of een strak oppervlak, in verschillende kleuren en oppervlakteafwerkingen. Dichte systeemwanden creëren ruimten waarin ongestoord en geconcentreerd gewerkt kan worden.

Glaswanden geven maximale transparantie waar dat nodig is. Traditionele cassette-wanden met vlakverdelingen in ieder gewenst patroon of volglaswanden met minimale profilering. Door het toepassen van glas met akoestische eigenschappen is hoge geluids-wering mogelijk. Glaswanden creëren ruimten met een frissen look.

Met onze moderne wandafwerkingen zorgt u dat de wanden passen bij onze nieuwe manier van werken. Wandafwerkingen zijn esthetisch maar ook zeker praktisch. Het toepassen van prints op glazen of dichte wanden zorgt voor een persoonlijke touch of het optimaliseren van privacy. Met beschrijfbare of magnetische coating worden onze wanden onderdeel van uw teamwerk.

Eigen productie

Sepawand beschikt over een eigen productieafdelingen met een modern CNC machinepark. Hierdoor hebben wij de kwaliteit van onze producten volledig in eigen hand. Ontwikkeling en productie in eigen beheer geeft ons de vrijheid uw wanden te maken zoals u dat wilt. Vrijheid in afmeting, kleur en materiaal zorgt voor een uniek product afgestemd op uw wensen.  Tijdens de voorbereiding worden uw wanden nauwkeurig uitgetekend en voorzien van technische specificaties. Ons moderne machinepark in onze ruime productiehallen zorgt voor een kwalitatieve productie.

Snelle levertijden en hoog afwerkingsniveau

De eigen productie en vakbekwame  montage- en serviceteams zorgen ervoor dat we na opdracht snel kunnen leveren en monteren.

Daarom Sepawand