Wandenservice

Al meer dan vijftig jaar actief in de wereld van de systeemwanden

Het herinrichten van uw bestaande bedrijfsruimte of het leveren en installeren van uw nieuwe op maat gemaakte wanden. Alles wordt mogelijk met de wandenservice van Sepawand.

Herindeling

Het herindelen van ruimtes is één van de sterke punten van Sepawand. Situaties op kantoor kunnen veranderen en het is belangrijk daar snel op in te kunnen springen. Onze werkwijze stelt u in staat om ongehinderd door te werken terwijl onze monteurs efficiënt de gewenste aanpassingen realiseren. Kortom, Wandenservice zorgt ervoor dat uw kantoorruimte mee verandert met de organisatie.

Verplaatsen met maximaal hergebruik
Bij hergebruik werken wij merkonafhankelijk en kunnen overweg met alle producten uit de markt. Een bestaande indeling aanpassen met wanden van een andere leverancier is geen probleem. De herindeling wordt gerealiseerd met maximaal hergebruik. Tijdens de uitvoering kunnen de wanden onder andere worden vermaakt, de glaselementen worden gereinigd aan de binnenzijde of de geluidwering verhoogd. Zijn er nieuwe onderdelen nodig? Door ons grote assortiment zijn we in staat look-a-likes te leveren die naadloos aansluiten bij bestaande systemen.

Serviceonderhoud

De wanden in uw kantoorruimte moeten blijven doen waarvoor zij bedoeld zijn. Ze vormen een prettige ruimte om te werken, te overleggen en te ontmoeten. Door het gebruik kan er na verloop van tijd slijtage ontstaan.

Optimaal behoud van uw wanden
Bewegende delen zoals deuren hebben onderhoud nodig. Andere werkzaamheden in het gebouw kunnen ervoor zorgen dat de afdichtingen rond de systeemwanden niet meer optimaal zijn. Een glasbreuk geeft een slordig gezicht maar kan op termijn ook leiden tot een grotere breuk en een onveilige situatie.

Daarom Sepawand