skip to Main Content
Sepawand, kwaliteit en flexibiliteit

Sepawand ontwikkelt, levert en installeert al meer dan vijfenveertig jaar systeemwanden en deuren, die in eigen huis worden geproduceerd. Deze verplaatsbare wanden zorgen voor de perfecte indeling van ruimtes binnen bedrijven en instellingen. Ons assortiment bestaat uit wanden van glas, hout, gips welke bewerkt kunnen worden met fotoprints of white board. Deze producten worden toegepast in de utiliteitsbouw en industrie, onder andere in kantoren, bedrijfshallen, scholen, zorginstellingen, banken en showrooms.  

Verplaatsbare binnenwanden en prefab units

Sepawand behoort tot de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden en prefab units in Nederland. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, beschikken wij over:

  • Een team van ruim 50 zeer enthousiaste en gemotiveerde medewerkers.
  • Een eigen autoCAD ontwerp- en tekenafdeling.
  • Eigen productieafdelingen met een modern CNC machinepark.
  • Vakbekwame montage-en serviceteams.

We zijn lid van Nebifa (Nederlandse Binnenwandsysteem Fabrikanten). We leveren onze producten en verlenen garantie conform de Nebifa leveringsvoorwaarden. Daarnaast zijn wij ISO, VCA en PSO gecertificeerd.

Sepawand

De partner voor verplaatsbare binnenwanden

Sepawand is de partner voor verplaatsbare systeemwanden. Sepawand behoort tot de meest toonaangevende producenten van verplaatsbare binnenwanden en prefab units in Nederland.

Referenties
Neem contact op
Nijverheidsweg 23
7442 CH Nijverdal
0548 63 63 00
Back To Top