Boskalis – Papendrecht

Ruimtes scheiden, maar toch het open karakter van het kantoor behouden? Onze glazen systeemwanden en schuifpuien zijn dan de perfecte oplossing.

Tempo Team – Amsterdam

Sepastud in combinatie met Sepaglass wanden. Modern en strak! Sepaglass zorgt voor privacy met behoud van transparantie. Flexibel en in werkelijk elke ruimte toe te passen.

HSD – Den Haag

Ook onze meest budget-vriendelijke systeemwanden passen moeiteloos in elk modern kantoor. Maximale vrijheid bij het inrichten, minimale overlast bij de montage!

Windesheim – Almere

Ruim 700 vierkante meter Sepanorm in verschillende uitvoeringen voorzien van folie en prints. Afgewerkt met prachtige zwartgrijze aluminium profielen. Een economisch voordelig systeem, makkelijk te demonteren en op elke gewenste manier opnieuw te gebruiken. Duurzaam, flexibel, voordelig, maar vooral heel erg mooi!

Commissie MER – Utrecht

284 m2 dichte wanden 136 m2 glas wanden 80 m2 voorzetwanden voorzien van prints Toegepaste systemen: Sepaligno

CIZ – Utrecht

CIZ – Utrecht Met dank aan DonkerUtrecht, die de foto’s maakte van verschillende locaties in Utrecht, heeft Sepawand deze prachtige wanden kunnen maken op het kantoor van het CIZ in Utrecht. Haarscherpe foto’s direct op de wand geprint. Sepawand maakt het mogelijk!