Kantoor – Haaksbergen

Voor een bedrijfsverzamelgebouw in Haaksbergen mochten wij de wanden plaatsen. Ons wandsysteem Sepanorm zorgt ervoor dat deze werkplekken een lichte en transparante uitstraling hebben. Tevens zijn de wanden demontabel. Hierdoor kunnen we de ruimtes waar nodig weer aanpassen.

Kantoor – Leeuwarden

Bij dit project in Leeuwarden hebben wij gebruik gemaakt van een combinatie van Sepawood, Sepaligno en Sepaglass. Dit samen zorgt voor een Systeemwand met een hoogwaardige afwerking en een open uitstraling.

Boskalis – Papendrecht

Ruimtes scheiden, maar toch het open karakter van het kantoor behouden? Onze glazen systeemwanden en schuifpuien zijn dan de perfecte oplossing.

Tempo Team – Amsterdam

Sepastud in combinatie met Sepaglass wanden. Modern en strak! Sepaglass zorgt voor privacy met behoud van transparantie. Flexibel en in werkelijk elke ruimte toe te passen.

HSD – Den Haag

Ook onze meest budget-vriendelijke systeemwanden passen moeiteloos in elk modern kantoor. Maximale vrijheid bij het inrichten, minimale overlast bij de montage!

Windesheim – Almere

Ruim 700 vierkante meter Sepanorm in verschillende uitvoeringen voorzien van folie en prints. Afgewerkt met prachtige zwartgrijze aluminium profielen. Een economisch voordelig systeem, makkelijk te demonteren en op elke gewenste manier opnieuw te gebruiken. Duurzaam, flexibel, voordelig, maar vooral heel erg mooi!