Kantoor – Haaksbergen

Voor een bedrijfsverzamelgebouw in Haaksbergen mochten wij de wanden plaatsen. Ons wandsysteem Sepanorm zorgt ervoor dat deze werkplekken een lichte en transparante uitstraling hebben. Tevens zijn de wanden demontabel. Hierdoor kunnen we de ruimtes waar nodig weer aanpassen.

Prefab Unit – Capelle a/d IJssel

De prefab units van Sepawand zijn in slechts enkele dagen te plaatsen. Deze prefab units worden onder andere toegepast als fabriekskantoor (dichtbij de productie), kantine, test-/meetruimte of magazijn. Sepawand biedt u een totaalconcept, afgestemd op uw behoeften en wensen. Meer weten? Neem direct contact met ons op!

Kantoor – Leeuwarden

Bij dit project in Leeuwarden hebben wij gebruik gemaakt van een combinatie van Sepawood, Sepaligno en Sepaglass. Dit samen zorgt voor een Systeemwand met een hoogwaardige afwerking en een open uitstraling.

Boskalis – Papendrecht

Ruimtes scheiden, maar toch het open karakter van het kantoor behouden? Onze glazen systeemwanden en schuifpuien zijn dan de perfecte oplossing.

Tempo Team – Amsterdam

Sepastud in combinatie met Sepaglass wanden. Modern en strak! Sepaglass zorgt voor privacy met behoud van transparantie. Flexibel en in werkelijk elke ruimte toe te passen.

HSD – Den Haag

Ook onze meest budget-vriendelijke systeemwanden passen moeiteloos in elk modern kantoor. Maximale vrijheid bij het inrichten, minimale overlast bij de montage!